Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Pärlor

pärlorPärlor är en sagolik smyckesdel för dig som vill göra dina egna smycken. Vi som driver Pysselportalen har en stor passion för pärlande och hos oss hittar du allt du behöver för att komma igång.

Pärlor för smyckestillverkning

Vi erbjuder alla typer av pärlor för smyckestillverkning. Här hittar du den glittrande smyckesdelen för dina egna smycken, oavsett om det handlar om armband, halsband eller örhängen. Den går även bra som vacker smyckesdel om du vill gör dina egna ringar. Passar både till fingerringar, tåringar och armringar. Eller varför inte göra din egen glittrande brosch? Du kan köpa i storpack eller blanda själv.

Pärlor i olika material

Pärlor finns i många olika material. Hos oss på Pysselportalen kan du välja bland olika material som metall, glas, vaxat glas, kristall, snäckskal och många andra ämnen. Vi har även sötvattenspärlor, alltså pärlor som odlas av människan inuti musslor. Människor placerar exempelvis sandkorn inuti musslan. Musslan reagerar på det främmande materialet genom att baka in det i pärlemor. I musslan kan du hitta många pärlor på samma gång eftersom det är brukligt att stoppar in flera korn. När musslan har tömts på sötvattenpärlor kan musslan användas igen flera gånger. 

Pärlor i olika former

Låt dig inspireras av alla våra spännande former. Vi har Cat's Eye, Cloisonné, Lampwork, Millefiori, Seedbeads, Strass, Wirewrappped och mycket annat. Det går inte att få för mycket av det goda helt enkelt. Vi har pärlor i alla de former. Här kan du hitta exakt den formen som passar ditt smycke.

Pärlor i olika färger

Finns det något härligare än myriader av färger? Hos oss kan du hitta alla tänkbara färger på pärlor. Vi har pärlor i blått, brunt, grönt, turkost, gult, orange, rosa, rött, silver, vitt och svart. Vi har även flerfärgade pärlor för dig som vill ha en färgexplosion. Botanisera bland våra pärlor så hittar du färgen som just du älskar.

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen