Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Välkommen till Pysselportalen!

 

Jag som driver detta företag heter Katarina Johansson, men kallas för Nina. Till min hjälp har jag min man, Thomas. Pysselportalen har funnits sen 2007 och har sen dess stadigt utökat både kundkrets och antal produkter. Min passion har blivit mitt levebröd, sakta men säkert har huset vi bor i översållats med glitter, färger och former av alla dess slag. Inte ens Thomas garage har fått vara fritt från pärlorna....

 

Mitt yrke är egentligen undersköterska. Ödet ville dock annorlunda, reumatisk sjukdom har fått mig att ta en annan vändning och bli egen företagare istället. Jag driver Pysselportalen på halvtid, den andra halvan är jag numera sjukpensionär.

Thomas jobbar heltid som verkstadsmekaniker. På sin ”fritid” hjälper han mig att sköta företaget. Han sköter bl a fotografering och bokföring.

 

Då det finns tid, lust och ork ”pärlar” jag gärna. Jag har alltid älskat att pyssla (därav namnet Pysselportalen). Pysslet består numera nästan bara av pärlande. Jag får då utlopp för min fantasi och kreativitet. Ett extra plus är att det håller mina fingrar flinka!

 

Jag har deltagit på en del marknader och mässor genom året så jag vet hur det är att visa upp och sälja sina alster. Det är svårt, känslomässigt och ALLDELES FANTASTISKT! Det är en väldigt speciell känsla med smycken man gjort själv. Man blir aldrig fullärd, det finns så otroligt mycket man kan göra. Min förhoppning är att jag med min butik kan inspirera er att göra vackra smycken och att ni hos mig ska kunna hitta allt ni behöver.

                                                                                       

                                                                           Pärlhälsningar/ Nina & Thomas

 

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen